Tlf. 86 15 47 46 Sommervej 31F, 8210 Aarhus V

Jesper Westphal

Fysioterapeut, lymfødemterapeut

Uddannelse
Uddannet fysioterapeut i 2009

Jeg har efteruddannelse indenfor
Certificeret lymfødemterapeut ad modum Földi 2012
Medicinsk Akupunktur
Arbejdsmiljø

Jeg arbejder med
Jeg arbejder primært med patienter som er generet af sekundært lymfødem, som er opstået efter fx kræftoperation, stråler og kemo, eller traumer og andre operationer. Derudover også patienter som har primær lymfødem, som er en medfødt defekt. I tråd med dette arbejder jeg også med palliation, som er patienter som er uhelbredeligt syge, fx af kræft. 
Er der behov for en hurtig og akut konsultation varetager jeg også dette og sammen med patienten laves der en videre plan. Jeg laver både behandling på klinikken og i hjemmet.
Al behandling foregår udenfor ydernummer.

Mine erhvervserfaringer
Jeg har arbejdet i Hasle Fysioterapi siden september 2017. Har tidligere arbejdet som fysioterapeut på Hvidovre Hospital 2009-2016. Underviser på Fysioterapeutskolen i KBH 2013 – 2017 og censor for fysioterapeutuddannelserne fra 2012-. Derudover har jeg været tilknyttet Holte Volleyballs elitedivisionsherre 2011-2013. Har også haft tilknytning til forskellige badmintonlejre og træningsarrangementer arrangeret af Thomas Laybourn, tidl. verdensmester i mixdouble.

Mine private interesser
Jeg spiller en del badminton og har gjort det i mange år. Derudover fisker jeg en del, både oven vande med stang - alm og flue, og under vandet med harpun. Når der skal slappes af derhjemme, nyder jeg at gå i haven og rode, så den står fint med både græsplæne og blomster.